Tigo Energy

Rezidenčni objekti

Izkoristite največ iz vaše sončne elektrarne

Tigo MLPE enote omogočajo povečanje proizvodnje sončnih sistemov, spremljanje in nadzor na ravni modula in doseganje varnostnih standardov.

ZAKAJ ELEKTRONIKA NA RAVNI MODULA (MLPE)

Povečajte izkoristek svoje naložbe v sončno elektrarno

MLPE dodajajo funkcionalnosti vašim sončnim modulom

Povežejo se z diodno omarico sončnega modula, da odklenejo različne funkcije in poskrbijo, da iz vašega sončnega sistema izkoristite največ.

Tigo optimizatorji povečajo vašo proizvodnjo energije

Tigo TS4 Flex MLPE povečajo izhod energije, omogočajo spremljanje na ravni modula in izboljšajo varnost vašega niza z hitrim izklopom na ravni modula.

Deluje z vsako namestitvijo

Tigo MLPE se lahko dodajo novim in obstoječim namestitvam ter so skriti na hrbtni strani modulov.

Izkoristite največ iz vašega sončnega sistema z uporabo Tigo-ve platforme Flex MLPE

ZANESLJIVA USPEŠNOST

Grajen na uspešni zgodovini podjetja Tigo

Od leta 2007 se Tigo zavzema za izdelavo najboljših elektronik na ravni modula (MLPE) na svetu. Danes Tigo sistemi delujejo na sedmih celinah in vsak dan za deset tisoče strank proizvajajo gigavatne ure zanesljive, čiste, cenovno dostopne in varne sončne energije.

PRILAGODLJIVOST

Delujejo z praktično katerim koli razsmernikom in modulom

Tigo-ve rešitve delujejo z največjo mrežo proizvajalcev razsmernikov in modulov med vsemi ponudniki elektronike na ravni modula (MLPE). To omogoča montažerjem po vsem svetu, da izberejo optimalne konfiguracije, ki se prilegajo vaši lokaciji, ter povečajo vašo donosnost naložbe.

Sistemske funkcije za donos

OPTIMIZACIJA

Povečane energetske donose

Tigo optimizatorji zmanjšujejo vpliv sence in neskladnosti na izhodno energijo, da zagotovijo, da iz vaše sončne elektrarne izkoristite največ. Povečan energetski donos zaradi optimizacije je mogoče opaziti v spremljevalni platformi Tigo Energy Intelligence.

SPREMLJANJE

Vidnost na ravni modula 24/7

Tigo Energy Intelligence je najbolj podrobna platforma za spremljanje na ravni modula, ki je na voljo. Oglejte si trenutni in zgodovinski izhod energije, moč in druge ključne metrike do minute natančno – kar vam ali vašemu nameščevalcu omogoča identifikacijo težav in rešitev na daljavo.

VARNOST

Hitri izklop na ravni modula

Tigo-va elektronika na ravni modula (MLPE) lahko zniža izhodno napetost posameznih modulov v primeru izpada napajanja ali če je potrebno dostopiti na streho. Ta funkcija je zdaj zahteva v državah po vsem svetu – vključno z Združenimi državami – za varnost prve pomoči. Zadovoljuje zahtevo požarnega izklopa za elektrarne za samooskrbo.

Izberite Tigo in povečajte donosnost naložbe vaših sončnih projektov

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.